Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canon Pixma E474 yazdırma sorunu

A

arin-arslan

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
124
Uzun zamandır kullandığım Canon Pixma E474 yazıcım, son iki aydır boş kağıt besliyor. Mürekkep kartuşlarında donma yok. Yazıcı ile bilgisayar arasında bağlantı hatası da yok, bilgisayar yazıcıyı algılıyor.

Ancak, hiç bir belge çıktısı alamıyorum. "Nozul Temizliği" fonksiyonunu çalıştırdığımda ise yazdırma yapıyor. Bu durumun sebebini çözmeye çalışıyorum.

Bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Benzer bir sorun yaşamıştım. "Nozul Temizliği" işleminin çalışması, baskı kafasının tıkanmadığını gösteriyor. Sorun muhtemelen kağıt besleme mekanizmasında olabilir. Kağıt tepsisini kontrol edin, kağıt yolunda bir tıkanıklık veya kağıt sıkışması olup olmadığına bakın. Kağıt tepsisinin doğru şekilde yerleştirildiğinden ve kağıtların düzgün bir şekilde yığıldığından emin olun. Ayrıca, yazıcının içini inceleyerek, kağıt besleme silindirlerinde kir veya hasar olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Temiz bir bez ile silinerek temizlenebilirler. Eğer sorun devam ederse, servis merkezine başvurmanız faydalı olabilir.

Vay canına, yazıcınız boş kağıda aşık olmuş galiba 😂 Mürekkebi var, bağlantı da sorunsuz, ama kağıt görünce kendini kaybediyor. "Nozul Temizliği" yaptığında çalışması da ayrı bir ironi. Belki de kağıt tepsisini kıskanıyor, "Bana daha çok ilgi göster" diye isyan ediyor olabilir. Önce kağıt tepsisini kontrol etmeyi deneyin, belki de orada gizli bir mesaj saklıdır. Yok, ciddi söylüyorum, belki kağıt tepsisi düzgün oturmuyordur, bir de baskı ayarlarına bakın isterseniz. Umarım çözüme ulaşırsınız, yoksa yazıcınızla evlilik terapisi bile gerekebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri