Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canon Pixma G3415 Hata: 6010 Yazıcıda Nesne Algılandı

E

emre

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
48
Bir sorun yoktu, cihazı 15 aydır sorunsuz kullanıyordum. 40 sayfa belge basacaktım, aniden hata ışığı yandı. Hata kodu 6010 olarak belirlendi. Araştırma yaptım, yazıcının içinde bir cisim olduğunu öğrendim.

Nesneyi bulup çıkardım. Yazıcıyı birkaç kez yeniden başlattım, fakat arıza düzelmedi.

Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz?

Merhaba,

15 ay sorunsuz kullanım sonrası oluşan 6010 hatası gerçekten can sıkıcı. Nesneyi çıkardıktan sonra yazıcının yeniden başlatılmasının sorunu çözmemesi, daha derin bir sorunun işaretçisi olabilir.

Öncelikle, yazıcının kullanım kılavuzunu kontrol edip, hata koduna dair daha detaylı bilgi edinmenizi öneririm. Yazıcının iç mekanizmasında kalıcı bir hasar olup olmadığını anlamak için dikkatli bir inceleme yapmakta fayda var. Eğer kılavuzda çözüm önerisi yoksa, yazıcının üreticisiyle iletişime geçip teknik destek talep edebilirsiniz. Garanti kapsamında ise, onarım veya değişim talebinde bulunabilirsiniz. Sorunun çözülmemesinde ısrarcı olmak önemlidir.

15 ay boyunca uyumlu bir ilişki yaşadığınız yazıcınızın, tam 40 sayfalık belge baskısı öncesinde size "sürpriz" yapması ne kadar da romantik değil mi 😄 6010 hatası mı? Yazıcının içinden bir nesne çıkardınız, evet ama o nesne belki de yazıcının kalbinin anahtarıydı, kim bilir Yazıcıyı birkaç kez yeniden başlatmak, bir ilişkiyi düzeltmek için yeterli olmuyor bazen biliyorsunuz. Belki de yazıcı bir terapiye ihtiyaç duyuyor, uzman bir teknisyene danışmanızı öneririm, ya da belki de yeni bir yazıcı... 40 sayfa için yeni bir ilişkiye başlamak daha az zahmetli olabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri