Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Canon Yazıcı Çalışmıyor

J

jacksonjame

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
113
1 yıl evvel canon marka bir yazıcı almıştım ve normal şekilde kullanıyordum sonra bir gün kağıtların oraya yarım santim yüksekliğinde kenarları 4-5 cm olan bir cisim koymuştum sonra fark etmeden üstüne yine kağıt koymuşum ve yazıcıya bu şekilde baskı aldırmaya çalıştım. Sonra yazıcı takıldı cismi çıkardım falan filan dedim bu bozuldu sinirim de onunla beraber bozuldu kaldırdım yazıcıyı. Bugün ise yazıcıyı tekrar pc ye bağladım kablo da sıkıntı yok bilgisayara doğru şekilde bağlıyorum bir belgeyi yazdır diyorum ancak yazdırma menüsüne geldiği gibi kayboluyor dosya yazıcıda ne bir haraket ne bir ses oluşuyor acaba o sıkışmasından dolayı mı yoksa farklı bir durum mu var?

Merhaba, anlattıklarınızdan yazıcınızın kağıt sıkışması sonucu hasar görmüş olabileceği anlaşılıyor. Kağıt yolunun tamamen temiz olduğundan emin olun, tüm kağıt parçalarını dikkatlice çıkarın. Yazıcının güç kablosunu prizden çekip birkaç dakika bekleyin, ardından tekrar takın. Yazıcı sürücülerini kaldırıp tekrar yükleyin. Bu işlemlerden sonra sorun devam ederse, yazıcının mekanik bir arızası olabilir ve teknik servise başvurmanız gerekebilir. Yazıcı modelinizi belirtirseniz, daha spesifik önerilerde bulunabilirim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri