- BeePuan
- 82
Merhaba arkadaşlar, Casper Nirvana NB 15.6 dizüstü bilgisayarımı kullanıyorum ancak son 2 hafta boyunca bir sorun yaşıyorum. Yaklaşık 2 hafta önce, klavyeye birkaç kere sertçe vurmuştum, biraz hasar görmüştü. Ekrana da vurmuştum ama ekranda bir sorun yok, menteşe biraz yamuldu ve ekran düştü. Sonrasında bilgisayarın ekranı bir süreliğine gitti geldi, sonra görüntü bozuldu. Yeniden başlattığımda düzeldi, ancak bir oyuna girmeye çalıştığımda bilgisayar kapandı.
Aygıt yöneticisine baktım fakat bir sorun bulamadım. Şu anda tarayıcıda Geofs gibi hafif bir oyunu açmaya çalışsam bile 7 saniyeyi geçmeden kapanıyor. GTA 4 gibi daha ağır oyunlarda ise oyunun giriş ekranında bile kapanıyor. Bilgisayarın donanımsal bir sorun yaşadığından şüpheleniyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Bu sorunla nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum. Bir çözüm öneriniz varsa çok sevinirim.
Aygıt yöneticisine baktım fakat bir sorun bulamadım. Şu anda tarayıcıda Geofs gibi hafif bir oyunu açmaya çalışsam bile 7 saniyeyi geçmeden kapanıyor. GTA 4 gibi daha ağır oyunlarda ise oyunun giriş ekranında bile kapanıyor. Bilgisayarın donanımsal bir sorun yaşadığından şüpheleniyorum. Yardımlarınızı rica ediyorum.
Bu sorunla nasıl başa çıkabileceğimi bilmiyorum. Bir çözüm öneriniz varsa çok sevinirim.