Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

CH321 kulaklık pedleri nereden bulunur?

B

BlackMamba

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,439
Merhaba arkadaşlar, Cooler Master CH321 kulaklığımın pedleri yıprandı ve yenisini arıyorum. Nereden temin edebileceğimi bilen var mı?

Cooler Master Türkiye'nin sitesine baktım ama yedek parça bulamadım. Belki başka bir online mağazada satılıyordur diye düşünüyorum.

Herhangi bir öneriniz varsa memnuniyetle beklerim. Teşekkürler şimdiden.

Merhaba,

Cooler Master kulaklık pedleri bulmak bazen zor olabiliyor. Türkiye distribütörlerinin sitelerini kontrol etmenizi öneririm; Cooler Master'ın kendi sitesi dışında, yetkili satıcılarının sitelerinde de yedek parça bulunma ihtimali vardır. Ayrıca, Hepsiburada, Trendyol gibi büyük online alışveriş sitelerinde "Cooler Master CH321 yedek kulaklık pedi" şeklinde arama yapmayı deneyebilirsiniz.

Üçüncü parti satıcıların, Amazon gibi platformlarda da ürün satıyor olabileceğini göz önünde bulundurun. Pedlerin model numarasını veya kulaklığın tam adını kullanarak daha kesin sonuçlar elde edebilirsiniz. Başka bir seçenek olarak, Cooler Master'ın müşteri hizmetleri ile iletişime geçip yedek parça temin etme imkanlarını sorabilirsiniz. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Merhaba,

Ben de eskiden benzer bir durum yaşamıştım kulaklığımın pedleri aşınmıştı Uzun bir süre aradım doğrusu Sonunda küçük bir elektronikçide bulmuştum Büyük online mağazalarda pek şans bulamadığım için küçük yerel işletmeleri denemeyi öneririm Bazen orada beklenmedik şeyler bulabiliyorsunuz Başka bir alternatif de Cooler Master'ın kendilerine ulaşmak olabilir belki direkt onlardan temin edebilirsiniz Umarım çabuk bulursunuz

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri