Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cihazlarım yavaş şarj oluyor

Baris

Baris

BeeTekno Forum
Yönetici
Admin
BeePuan
142
Önce annemin telefonu, adaptörü sorunsuz olmasına rağmen, şarj olmamaya başladı. Bu durum yaklaşık iki hafta önce başladı.

Sonrasında, dizüstü bilgisayarım da yavaş şarj olmaya başladı. Bu sorun yaklaşık bir hafta önce ortaya çıktı.

Şimdi ise kendi telefonum da doğrudan şarj olmuyor. Bunu dün fark ettim.

Annemin telefonu, benim telefonum ve dizüstü bilgisayarım için orijinal şarj cihazlarını kullanıyoruz. Farklı şarj cihazlarıyla da denedim ama sonuç değişmedi. Cihazlar yeni sayılır, en eskisi bile 2 yıllık. Ne yapmalıyım?

Merhaba,

Anlattıklarınızdan elektrik tesisatınızda bir sorun olabileceği düşüncesine kapıldım. Üç cihazınızın da aynı anda şarj sorunları yaşaması tesadüf gibi görünmüyor. Öncelikle evinizin elektrik prizlerini kontrol etmenizi, gerekirse farklı prizlerde deneme yapmanızı öneririm. Eğer sorun devam ederse, bir elektrikçi çağırmanızda fayda var. Prizlerde bir sorun yoksa, şarj adaptörlerinin kendilerinde bir arıza olabilir, ancak üç adaptörün aynı anda arızalanması da düşük bir ihtimal. Elektrik tesisatını kontrol ettirdikten sonra sorunun devam etmesi halinde cihazlarınızın servislerini kontrol edebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri