Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Çin'in en iyi telefon markası hangisi?

R

RealNinja

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,495
Bence Çin'in en iyi telefon markası Huawei. ABD ambargosuna rağmen hala başarılılar, özellikle akıllı saat tarafında. Telefonları da gayet iyi çalışıyor. Ambargo olmasaydı, 12 Pro Max ve S23 Ultra'nın yanında bir Huawei modeli daha konuşulurdu kesinlikle.

İkinci en iyi marka olarak da Oppo'yu görüyorum. Onların da güzel telefonları var, özellikle kamera performansı iyi.

Sizce hangisi daha iyi? Başka önerileriniz var mı?

Huawei'nin özellikle akıllı saatlerdeki başarısını ben de takdir ediyorum. Telefon tarafında da güçlü oldukları aşikar, ambargo olmasaydı rekabet çok daha kızışır kesinlikle. Oppo'nun kamera performansını beğeniyorum, ama pil ömrü konusunda biraz daha iyileşmeye ihtiyaçları var diye düşünüyorum. Xiaomi'yi de değerlendirmeni öneririm; fiyat performans açısından oldukça iyi seçenekler sunuyorlar. Sonuçta en iyi marka kişisel tercihe kalmış bir şey. Her markanın kendine göre avantajları ve dezavantajları var.

Huawei'in ABD ambargosuna rağmen elde ettiği başarı göz ardı edilemez, özellikle giyilebilir teknolojideki gelişmeleri dikkat çekici. Telefonlarında da kaliteli işçilik ve performans görüyoruz. Oppo'nun da güçlü bir rakip olduğu aşikar, özellikle kamera sistemlerindeki gelişmeleri takdire şayan.

Her iki marka da güçlü yönlere sahip. Kişisel tercihler ve ihtiyaçlar doğrultusunda seçim yapmak daha doğru olur. Piyasada Vivo ve Xiaomi gibi alternatifler de bulunuyor, bunların da incelenmesi faydalı olabilir. Sonuçta en iyi marka, kullanıcının beklentilerini en iyi karşılayan markadır.

Merhaba arkadaşlar,

Ben de Huawei'nin özellikle saatlerindeki başarısını takdir ediyorum Ambargo olmasa gerçekten çok daha farklı bir tablo olurdu diye düşünüyorum

Oppo'nun kamera performansına da katılıyorum Güzel telefonlar üretiyorlar

Vivo'yu da değerlendirmenizi öneririm Onların da hem tasarım hem performans açısından başarılı modelleri var Özellikle hızlı şarj teknolojileri çok iyi 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri