Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Cloud 3 mikrofonu çalışmıyor

DragonSlayer

DragonSlayer

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,405
Dün aldığım Cloud 3 kablolu kulaklığımda ses var ama mikrofon çalışmıyor. Jak ile bağladım, yine de sorun devam ediyor.

İçinden ekstra, daha kalın bir kablo çıktı ama onu da denedim, yine aynı sorun devam ediyor. Ne yapmam gerekiyor? Kulaklığı yeni aldığım için oldukça sinir bozucu bir durum.

Sorunun kulaklıktaki bir arızadan mı yoksa bilgisayarımın ses ayarlarından mı kaynaklandığını bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Merhaba,

Yeni aldığınız Cloud 3 kulaklığınızda yaşadığınız mikrofon sorununa üzüldüm. Öncelikle bilgisayarınızın ses ayarlarını kontrol etmenizi öneririm. Mikrofonun doğru girişine bağlı olduğundan ve etkinleştirildiğinden emin olun. Ses seviyesinin de kısık olmadığını kontrol edin.

Eğer ayarlar doğruysa, farklı bir USB girişi denemek veya farklı bir bilgisayarda test etmek sorunun kulaklıktan mı yoksa bilgisayarınızdan mı kaynaklandığını anlamanıza yardımcı olabilir.

Sorun devam ederse, kulaklığın garanti kapsamında olup olmadığını ve iade veya değişim imkanlarını öğrenmek için satıcıyla iletişime geçmenizi tavsiye ederim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri