- BeePuan
- 1,220
Merhaba arkadaşlar, geçen ay İtopya'dan hazır bir sistem aldım. Sistemimde i5-12600F, H610M-K anakart, 3070 Ti ekran kartı ve Corsair marka RGB RAM var. Stok fan yeterliydi ama daha iyi olsun diye Cooler Master V2 250 mm sıvı soğutucuyu Asus TUF 302 kasamın üstüne monte ettim. Kasanın kendi RGB kontrolcüsü mevcut ve ön taraftaki 4 fan RGB aydınlatmalı. Sıvı soğutucunun RGB kablosunu anakartın RGB header soketine taktım. Ancak Aura Sync'te görünmüyor.
RGB'ler çalışıyor fakat senkronize değiller, ayrı ayrı yanıyorlar. RGB header'ın boş olup olmadığını kontrol ettim, tüm pinleri kontrolcüye bağlamam gerekiyor mu emin değilim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne yapmalıyım?
Sorun sadece senkronizasyonla ilgili, RGB aydınlatmaları çalışıyor. Teşekkürler.
RGB'ler çalışıyor fakat senkronize değiller, ayrı ayrı yanıyorlar. RGB header'ın boş olup olmadığını kontrol ettim, tüm pinleri kontrolcüye bağlamam gerekiyor mu emin değilim. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ne yapmalıyım?
Sorun sadece senkronizasyonla ilgili, RGB aydınlatmaları çalışıyor. Teşekkürler.