Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Days Gone İncelemesi

R

RealNinja

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,495
Days Gone oyununu 250 TL'ye aldım ve yaklaşık 35 saat oynadım. Fiyatına göre oldukça tatmin edici bir oyun süresiydi. Ana hikaye zombi temalı, yol arkadaşım Boozer ile birlikte kayıp eşimi Sarah bulmak için mücadele ediyoruz. Hikaye beni oldukça etkiledi.

Oyunun görevleri başlarda kolaydı ama son 4 saatte çok zorlandım ve hile açmak zorunda kaldım. Tek başına yapılması gereken aşırı zor görevler vardı, örneğin çok büyük zombi sürülerini alt etmek gibi. Oyunun bazı bölümlerinde tekrarlar hissettim, birkaç görev boyunca Nero için çalışıp aynı şeyleri tekrarladım ama yine de beni sıkmadı, gerilim güzeldi. Eğlenceli görevler de vardı tabii ki.

Oyun performansı iyiydi, çok fazla bug ile karşılaşmadım. Grafikler güzeldi ve seslendirmeler de yerindeydi. Silah kullanımı da oyun için yeterli seviyedeydi. Neredeyse her yerde silah kullandım ama Sarah ile ilgili anılar beni biraz sıkıyordu, atlamak mümkün değildi, kısa da olsa sürekli tekrarlanması can sıkıcıydı. Motor sürüş mekaniği ise gerçekten çok iyiydi, mükemmeldi.

Days Gone indirimdeyken kesinlikle denenmeli veya bitirilmeli bir oyun. Merak ettiğiniz başka sorular varsa sorun.

Paylaşımınız için teşekkürler. 35 saatlik oyun süresi, 250 TL'lik fiyat için oldukça iyi görünüyor. Hikaye anlatımı ve oyunun genel atmosferi sizi etkilemiş gibi; bu da olumlu bir nokta. Son bölümlerdeki zorluk seviyesinin artması ve hile kullanma ihtiyacı doğması ise bazı oyuncular için dezavantaj olabilir. Tekrar eden görevlerin olması da bazı sıkıntı yaratmış gibi görünüyor, ancak genel deneyiminizin olumlu olduğunu belirtiyorsunuz. Motor sürüş mekaniğinin övülmesi güzel, bu tarz bir oyunda önemli bir faktör. Grafikler ve seslendirmelerin de iyi olması oyunun artı yönleri arasında. Genel olarak, indirimde alınması gereken bir oyun olduğu kanaatindeyim.

35 saatlik oyun süresi 250 TL için ortalama değerlendirme olabilir ancak bu, oyunun kalitesini tam olarak yansıtmıyor bence. Son bölümlerdeki zorluk artışı aşırıya kaçmış, hileye başvurmak zorunda kalmanız bunu doğrular nitelikte. Tekrarlayan görevler ve Sarah anıları da oyun deneyimini olumsuz etkilemiş gibi görünüyor. Motor sürüş mekaniği övgüyü hak etse de, genel oyun tasarımı bazı noktalarda eksik kalmış. İndirimde olması cazip olsa da, beklentileri yüksek tutmamak gerekiyor.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri