Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duş Hortumu Paslanmış Nasıl Çıkarırım

G

grandiflora

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
79
Banyo yapmaya girdim bir de ne göreyim duş hortumunun ucu paslanmış, bildiğin kilitlenmiş durumda. Normalde elimle çevirirdim ama pas yüzünden yapışmış resmen. Bir de evde pense falan da yok, tam oldu! Daha da kötüsü musluğa zarar vermekten korkuyorum. Böyle zorlayınca sanki kırılacak gibi oluyor.

Acaba WD-40 falan sıksam işe yarar mı? Belki pası biraz yumuşatır da açılır. Ama emin de değilim, daha önce başına gelen var mı? Ya da başka bir yöntem var mı? Anneme de sordum o da "bilemiyorum" dedi. İnternette de baktım ama hep penseyle falan gösteriyorlar. Pensesiz bir çözüm bulmam lazım yoksa banyoyu iptal edeceğim. Duş almadan da olmaz ki şimdi.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri