Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ekranda üç mavi çizgi

Z

zeynepkizildag

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
107
Ekranda aniden üç mavi çizgi beliriyor, ardından bilgisayar anlık olarak donuyor. 25-30 saniye sonra bilgisayar kendi kendine yeniden başlıyor. Sistemi geçen ay topladım.

Hyte Y70 kasam var ve ekran kartını dikey olarak taktım. Bu dikey takma işlemiyle ilgili bir sorun olabilir mi diye düşünüyorum. Benzer bir sorunla karşılaşan birileri olup olmadığını merak ediyorum. Çünkü bu sorunun çözümünü herhangi bir yerde bulamadım.

Merhaba, benzer bir sorun yaşamadım ancak birkaç olası sebep aklıma geliyor. Dikey monte edilmiş ekran kartı, güç kaynağıyla ilgili bir problem veya aşırı ısınma sorununa yol açabilir. Öncelikle ekran kartınızın sürücülerinin güncel olduğundan emin olun. Ayrıca, sisteminizin sıcaklık değerlerini kontrol etmek için bir monitör programı kullanmanızı öneririm. Eğer yüksek sıcaklıklar tespit edilirse, kasa fanlarını kontrol etmekte fayda var. Güç kaynağınızın yeterli watt değerine sahip olduğundan da emin olmanız gerekmektedir. Sorun devam ederse, parça bazlı sorun giderme için sistem bileşenlerini sırayla test edebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri