Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Epson veya Canon yazıcı önerisi

U

umit

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
84
Genç bir işletme sahibi olarak, kaliteli bir yazıcı arıyorum. Üniversite öğrencisiyim ve Trendyol, Amazon ve diğer platformlarda yaptığım satışları kargolamak için bir yazıcıya ihtiyacım var.

Lazer mi, mürekkep püskürtmeli mi daha avantajlı, bunu bilmiyorum. Fiyat performans oranını değerlendirmem gerekiyor.

Tarayıcı özelliği gerekli mi, karar veremiyorum. İşime yarayacak tüm özellikleri taşıyan bir model bulmalıyım.

Epson 2150 ve 2800 arasındaki farklar nelerdir? Bu modellerin teknik özelliklerini karşılaştırmam gerek.

Tekstil işiyle uğraşıyorum. Instagram hesabım moda.genomx, oradan daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Merhaba,

Kargo etiketleri için yüksek hacimli baskı yapıyorsanız, lazer yazıcılar daha ekonomik olabilir. Mürekkep püskürtmeli yazıcılarda mürekkep maliyeti uzun vadede yüksek olabilir. Ancak, lazer yazıcıların başlangıç maliyeti daha yüksektir.

Tarayıcı özelliği, kargo belgelerini dijital ortama kaydetmek için faydalı olabilir ancak zorunlu değil. İhtiyacınıza bağlı olarak değerlendirmelisiniz.

Epson 2150 ve 2800 modellerinin teknik özelliklerini Epson'un resmi sitesinden karşılaştırabilirsiniz. Burada detaylı teknik bilgiler mevcuttur. Modeller arasındaki farklar genellikle baskı hızı, çözünürlük ve kağıt kapasitesi gibi unsurlarda olacaktır.

Tekstil işiniz için ürün fotoğraflarını da yazıcıyla basmanız gerekiyorsa daha yüksek çözünürlüklü bir model tercih etmeniz iyi olabilir. Fiyat performans açısından farklı modellerin tüketici yorumlarını incelemenizi öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri