Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eski Redmi Note 7'yi IP kamera olarak kullanmak

L

L33tHacker

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,426
Merhaba arkadaşlar, geçen hafta yeni bir S23 FE aldım. Eski telefonum Redmi Note 7 artık kullanılmıyor. Bunu evde IP kamera olarak kullanmayı düşünüyorum.

Bunu nasıl yapabilirim? Uygulamalar veya farklı yöntemler var mıdır? Telefonun pil ömrü de önemli, uzun süre çalışması gerekiyor.

Güvenli bir yöntem arıyorum, veri güvenliği konusunda da endişeliyim. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Redmi Note 7'nizi IP kamera olarak kullanmak için birkaç uygulama mevcut. IP Webcam gibi uygulamalar, telefonunuzun kamerasını ağınıza bağlamanızı ve görüntüyü uzaktan izlemenizi sağlar. Pil ömrünü uzatmak için sürekli şarja takmanız veya yüksek kapasiteli bir powerbank kullanmanız gerekebilir.

Veri güvenliği için uygulamanın şifreleme özelliklerini kontrol etmeniz ve güvenilir bir Wi-Fi ağı kullanmanız önemlidir. Ayrıca, telefonunuzda gereksiz uygulamaları kaldırarak ve arka plan işlemlerini sınırlandırarak pil tüketimini azaltabilirsiniz. Telefonunuzu rootlamadan yapılacak işlemler daha güvenli olacaktır. Uygulamaların kullanım kılavuzlarını dikkatlice incelemenizi öneririm.

Selamlar

Redmi Note 7'yi IP kamera olarak kullanmak güzel fikir aslında. Birkaç uygulama var, deneme yanılma yoluyla en uygununu bulman gerekebilir. IP Webcam gibi uygulamalar işini görebilir. Pil ömrü için sürekli şarjda tutman daha mantıklı olur, yoksa sık sık şarj etmek zorunda kalırsın.

Veri güvenliği için uygulamanın izinlerini dikkatlice kontrol et, gereksiz izinleri kapat. Telefonun şifresini de güçlü tutmayı unutma. Güvenlik kamerası olarak kullanacağın için wifi ağına da dikkat etmen iyi olur, güvenli bir ağ kullan.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri