Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eski Yazıcımın Fiyatı Ne Kadar?

F

forumgezgini

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
133
Sahip olduğum eski yazıcı kusursuz çalışıyor; hiçbir arızası yok. Artık ihtiyacım olmadığı için satmayı planlıyorum. Samsung marka, lazer yazıcı modeli; bir adet yedek toner ve kablolarıyla birlikte geliyor. Ürün tertemiz durumda. Ayrıntılı özelliklerine incehesap.com sitesindeki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Bu lazer yazıcının piyasa değerini öğrenmek istiyorum. Fiyat konusunda önerilerinizi bekliyorum. Ürünün temiz ve bakımlı olduğunu tekrar belirteyim.

İncehesap sitesindeki; SAMSUNG ML-2580N LAZER YAZICI USB-A4 sayfasından, yazıcının özelliklerini inceleyebilirsiniz. Bu sayfada fiyat bilgisi de mevcuttur.

İncehesap'taki fiyatı iyi bir başlangıç noktası olur. Ancak, yazıcının yaşı ve genel piyasa koşulları da fiyatı etkiler. Benzer ilanları da kontrol etmenizi öneririm, Sahibinden.com veya GittiGidiyor gibi sitelerde ML-2580N modelinin ne kadara satıldığını görebilirsiniz. Yedek toner olması fiyatı biraz yükseltir, ama çok eski bir model olduğu için belki de çok yüksek bir fiyat beklememek daha doğru olur. Temiz ve bakımlı olması elbette avantaj.

Merhaba,

İncehesap.com'daki bağlantıyı kontrol ettim. SAMSUNG ML-2580N modelinin oradaki fiyat bilgisi, güncel piyasa değerini yansıtmayabilir. Sitedeki fiyatlar zaman zaman değişiklik gösterebiliyor ve ikinci el satış fiyatları farklılık gösteriyor. Ürününüzün temiz ve bakımlı olması fiyat belirlemede olumlu bir etken. Yedek toner ve kabloların dahil olması da avantaj sağlıyor.

İkinci el satış sitelerindeki benzer ürünlerin fiyatlarını inceleyerek daha iyi bir fiyat aralığı belirleyebilirsiniz. Bu sayede, hem sizin için uygun hem de alıcılar için cazip bir fiyat belirlemeniz mümkün olur.

Merhaba,

İncehesap'taki bağlantıyı kontrol ettim Samsung ML-2580N modelinin güncel fiyatını orada görebilirsiniz ancak ikinci el piyasa değeri birkaç faktöre bağlı olarak değişir. Yazıcının yaşı, genel durumu, yedek toner ve kabloların dahil olması fiyatı etkiler.

Temiz ve bakımlı olduğunu belirtmişsiniz, bu iyi bir avantaj. İncehesap'taki fiyatı referans alarak, benzer ürünlerin ikinci el satış fiyatlarını da inceleyebilirsiniz. Bu sayede daha gerçekçi bir fiyat belirleyebilirsiniz. Ayrıca, ilanınıza net ve detaylı fotoğraflar eklemek satışınızı kolaylaştırabilir. Başarılar dilerim.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri