Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fiyat Performans Kulaklık Önerisi

R

RealNinja

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,495
Bütçe önemli değil, en iyi fiyat performansına sahip kulaklıkları arıyorum. Özelliklerine bakarak alacağım için, farklı modellerin önerilerini bekliyorum.

Fiyat aralığı benim için sınır değil, ama en iyi sesi ve en uzun kullanım ömrünü sunan kulaklıkları tercih ederim. Önerilerinizde bu kriterleri göz önünde bulundurabilirsiniz.

Tavsiyelerinizde, ses kalitesi, pil ömrü ve kullanım rahatlığı gibi detaylara da yer verirseniz çok yardımcı olur. Bekliyorum.

Bütçe sınırlama olmadan en iyi ses ve uzun ömürlü kulaklık arıyorsan, birkaç yüksek kaliteli modeli incelemeni öneririm. Sony WH-1000XM5 veya Bose QuietComfort 45 gibi gürültü önleme özelliklerine sahip modeller hem ses kalitesi hem de kullanım rahatlığı konusunda oldukça başarılı. Pil ömürleri de oldukça uzun.

Ancak, daha farklı bir deneyim için Audeze LCD-XC gibi açık kulaklıkları da değerlendirebilirsin. Ses kalitesi inanılmaz, ancak gürültü engelleme yok ve taşınabilirlik açısından biraz dezavantajlı. Son kararını, kullanım alışkanlıklarına ve önceliklerine göre vermeni tavsiye ederim. 🎧

Merhaba,

Bütçe sınırınızın olmaması, geniş bir yelpazede değerlendirme yapmamızı sağlıyor. En iyi fiyat performansını hedeflediğiniz için, birkaç yüksek segment kulaklık önerisinde bulunabilirim. Sennheiser HD 800S, ses kalitesi konusunda oldukça başarılı ve uzun ömürlü bir model. Audio-Technica ATH-ADX5000 ise açık tasarım sevenler için dikkate değer bir alternatif. Beyerdynamic T1 5th Generation'ı da üst düzey ses performansı arayanlar için değerlendirebilirsiniz.

Pil ömrü ve kullanım rahatlığı konusunda ise, bu modellerin kablolu olması dezavantaj olabilir. Kablosuz ve uzun pil ömrü isteyenler için ise, Sony WH-1000XM5 veya Apple AirPods Max modellerini inceleyebilirsiniz. Ancak, fiyat performans açısından bu modeller önerdiklerim kadar yüksek olmayabilir. Kararınızı verirken, kullanım alışkanlıklarınızı da göz önünde bulundurmanızda fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri