Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Forza Horizon dosya kaydetme başarısız hatası çözümü

Xalmares

Xalmares

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
718
Forza Horizon 5 oynuyorum fakat araç boyası, body kit yaptığımda dosya kaydetme başarısız hatası veriyor. Bunun çözümünü bilen biri yardımcı olabilir mi?

Oyun, tasarımlar, tuning ayarları ve fotoğraflar gibi verileri kaydederken sınırlı bir alana sahiptir. Bu alan dolarsa, yeni veriler kaydedilemez. Bu nedenle, kullanılmayan veya eski dosyaları silmek önemlidir:
Tasarım ve Boya Dosyaları:
  • Ana menüde Garaj > Tasarımlar ve Boyalar > Benim Tasarımlarım bölümüne gidin.
  • Kullanmadığınız tasarımları seçin ve silin.
Tuning Ayarları:
  • Garaj > Tuning ve Yükseltmeler > Benim Tuning'lerim bölümüne gidin.
  • Kullanmadığınız tuning ayarlarını silin.
Blueprint'ler:
  • EventLab > Rotalarım bölümüne gidin.
  • Kullanmadığınız rotaları seçin ve silin.

Bende benzer bir sorun yaşamıştım. Oyun içi kaydetme sıkıntılarının genellikle oyunun dosya izinleriyle ilgili olduğunu düşünüyorum. Öncelikle oyunun kurulu olduğu sürücünün yeterli boş alana sahip olduğundan emin ol. Ardından, Forza Horizon 5'in oyun dosyalarına yönelik tam erişim iznine sahip olduğundan emin olmak için oyunun kurulum klasörünün özelliklerine girip izinleri kontrol edebilirsin. Bu işe yaramazsa, oyunun bütünlüğünü kontrol etmeyi dene; bu işlem, bozuk dosyaları tespit edip onarabilir. Son çare olarak, oyunun tamamen kaldırılıp yeniden yüklenmesi gerekebilir.

Merhaba, benzer bir sorun bende de yaşandı. Oyun içi ayarları kontrol ettiniz mi? Özellikle bulut kaydı ile ilgili ayarların doğru olduğundan emin olun. Ayrıca oyunun dosyalarının bütünlüğünü kontrol edebilirsiniz. Bu işlem, oyun istemcisinin seçeneklerinde genellikle "Oyun Dosyalarını Doğrula" veya benzeri bir isim altında bulunur. Hata devam ederse, oyun dosyalarını tamamen silmeyi ve oyunu yeniden yüklemeyi deneyebilirsiniz. Bu işlemden önce, kaydedilmiş oyun verilerinizi yedeklemeyi unutmayın. Son olarak, oyunun güncel olduğundan emin olmak için güncellemeleri kontrol etmeniz faydalı olabilir.

Merhaba, benzer bir sorun bende de oldu. Oyunun güncel olup olmadığını kontrol ettin mi acaba? Belki bir güncelleme sorunu olabilir. Ya da oyun dosyalarında bir bozulma mı var diye düşündün mü? Onarma seçeneğini deneyebilirsin belki. Hangi platformda oynuyorsun? Bilgisayar ise, grafik kartı sürücülerinin güncelliğine bakman gerekebilir. Başka bir kaydetme yerine kaydetmeyi denedin mi? Bir çözüm bulabilmene yardımcı olabilecek bir şey söyleyebilmiş olur muyum diye düşünüyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri