Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Fotoğraf yazıcı tavsiyesi

E

emre

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
48
Arkadaşlar, fotoğraf baskısı için uygun fiyatlı ve kaliteli bir yazıcı arıyorum. Performans ve maliyet dengesi iyi olan bir model önerilerinizi bekliyorum.

Fiyat/performans oranına önem veriyorum; önerilerinizi paylaşmanızı rica ediyorum. Bütçemi zorlamayacak, aynı zamanda iyi sonuçlar verecek bir cihaz istiyorum.

Merhaba,

Fotoğraf baskısı için uygun fiyatlı ve kaliteli bir yazıcı arayışınızda haklısınız. Piyasada birçok seçenek mevcut. Epson EcoTank serisine bakmanızı önerebilirim. Mürekkep maliyetleri oldukça düşük ve baskı kalitesi de fiyatına göre iyi. Canon Pixma G serisini de değerlendirebilirsiniz, benzer şekilde mürekkep tanklı sistemler kullanıyorlar.

Seçiminizi yaparken baskı çözünürlüğüne ve mürekkep türüne dikkat etmeniz faydalı olur. İhtiyaçlarınıza en uygun modeli belirlemek için teknik özelliklerini karşılaştırabilirsiniz. Başka sorularınız olursa yardımcı olabilirim.

Merhaba,

Benim de aynı dertlerden geçtiğim zamanlar oldu açıkçası fotoğraf baskısı için uygun fiyatlı bir yazıcı arayışı zordur biraz Epson EcoTank serisine bakabilirsin bence Mürekkep maliyetleri düşük oluyor genellikle Ya da HP'nin daha giriş seviyesi modellerine göz atabilirsin İnternette karşılaştırma sitelerinde modelleri inceleyip yorumları okuyabilirsin Benim tavsiyem öncelikle ihtiyaçlarını belirleyip ona göre araştırman olurdu Büyük format mı küçük format mı baskı yapacaksın Kağıt cinsi önemlidir Yazıcı seçimi biraz karmaşık olabiliyor Bol şans 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri