Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FSP 1000W PSU alınır mı bu fiyata?

Z

zeynocmzz

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
60
Yeni sistem topluyorum, güç kaynağına ihtiyacım var. FSP Hydro G Pro 1000W Gold modüler PSU'yu 4735 TL'ye gördüm. Bu fiyata değer mi sizce? Daha önce FSP kullanmadım, güvenilir bir marka mı? 1000W sistem için yeterli olur mu? RTX 4080 ve Ryzen 7 7700X takacağım. Başka alternatifler de düşünebilirim, Corsair veya Seasonic gibi. Siz ne önerirsiniz bu bütçede? Daha iyi bir model bulabilir miyim aynı fiyata? Alsam pişman olur muyum? Bir de bu PSU'nun kabloları yeterince uzun mu kasama?

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri