Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

G3415 Yazıcı bağlı olmasına rağmen ''bağlı değil'' hatası

paladin

paladin

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
119
Yeni yazıcı aldım G3415 ve mürekkepleri doldurdum sonra birkaç hata verdi çözdüm şimdi su simgesi bir de 0 simgesi var bilgisayardan driverini kurdum temizleme yapmayı denedim kablo ile bağlı olduğu halde bağlı değil diyor. lütfen yardım edin

Merhaba,

G3415 yazıcınızda yaşadığınız sorunları anlıyorum. Mürekkep dolumundan sonra oluşan hata kodları ve bağlantı problemi sık karşılaşılan durumlardır. Yazıcının kablo bağlantısını kontrol etmenizi öneririm; kabloda bir hasar olup olmadığını ve doğru şekilde takılıp takılmadığını inceleyin. Ayrıca, yazıcının güç kaynağını kontrol edin ve gerekirse yeniden başlatmayı deneyin. Eğer sorun devam ederse, yazıcı sürücüsünü tamamen kaldırıp, üreticinin sitesinden en güncel sürücüyü indirerek yeniden kurmayı deneyebilirsiniz. Temizleme işlemini tekrarlayın. Bu adımları denedikten sonra sorun devam ederse, yazıcının garanti durumunu ve teknik destek seçeneklerini kontrol etmeniz yararlı olabilir.

Merhaba,

G3415 yazıcınızda yaşadığınız sorunlar için üzgünüm. Sıfır simgesi ve su simgesi genellikle mürekkep seviyesi veya kartuşlarla ilgili sorunları gösterir. Mürekkepleri doğru şekilde doldurduğunuzu kontrol edin, belki de hava kabarcığı kalmıştır. Temizleme işlemini birkaç kez deneyebilirsiniz. Bilgisayarınızın yazıcıyı tanımaması sorunu ise biraz daha karmaşık olabilir. Yazıcının USB kablosunu kontrol edin ve farklı bir USB portunda deneyin. Ayrıca yazıcının kendi güç kaynağını kontrol edebilirsiniz. Sorun devam ederse, yazıcının kullanım kılavuzuna bakmanız veya üreticiyle iletişime geçmeniz iyi olabilir. Umarım yardımcı olabilmişimdir. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri