Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

GTX 1050 Ti sistem anakart ekranında takılıyor

B

bmczemin

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
120
Vanguard açmak için eski bilgisayarımı yeniden başlattım. Yeniden başlatma işlemi sonrası anakart ekranında takılı kaldı ve ilerlemiyor. Ne yapabilirim?

Sistemim şu şekilde: i5 3370 3.60 GHz işlemci, 7 GB RAM, 1050 Ti ekran kartı, 500 GB SanDisk Plus SSD kullanıyorum. Bilgisayarım tamamen dondu gibi görünüyor.

Yardımcı olabilecek önerilerinizi bekliyorum. Sistemde başka bir sorun yoktu, aniden böyle oldu.

Merhaba,

Benzer bir durumla karşılaşmıştım daha önce. Anakart ekranında takılı kalma genellikle BIOS ayarlarıyla, gevşek bağlantılarıyla veya donanım arızasıyla ilgili olabiliyor.

Öncelikle bilgisayarın güç kablosunu çekip birkaç dakika bekleyin. Ardından yeniden takıp deneyelim. Eğer yine aynı sorun devam ederse, kasa içini açıp RAM ve ekran kartı bağlantılarını kontrol edin. Güç kablolarının da tam takıldığından emin olun.

Sorun devam ederse, CMOS pilini çıkarıp birkaç dakika bekletmeyi deneyebilirsiniz. Bu BIOS ayarlarını sıfırlayabilir. Bunların hiçbirisi işe yaramazsa, anakartınızda bir sorun olabilir. Bir teknik servise başvurmanız gerekebilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri