Şu an bütçem çok kısıtlı, bir sistem toplamak istiyorum. Yeni oyunları çok yüksek ayarlarda oynamayı beklemiyorum zaten. GTX 1650 ekran kartı ve i3 10100F işlemci kombinasyonu düşündüm. Bu ikili beni bir süre idare eder mi sizce? Güncel oyunları orta ayarlarda oynatsa yeterli olur. İleride yükseltme yapmayı planlıyorum ama şimdilik bütçemi aşmak istemiyorum.
Bu sistemle hangi oyunları rahat oynayabilirim? Battlefield, Cyberpunk gibi oyunlarda ne kadar FPS alırım tahmini? Kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum. PSU kaç watt olmalı? Anakart olarak ne önerirsiniz? SSD almayı düşünüyorum, kaç GB yeterli olur? RAM olarak 8 GB mi yoksa 16 GB mi almalıyım? Bütçe dostu bir sistem istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bu sistemle hangi oyunları rahat oynayabilirim? Battlefield, Cyberpunk gibi oyunlarda ne kadar FPS alırım tahmini? Kullanan varsa deneyimlerini merak ediyorum. PSU kaç watt olmalı? Anakart olarak ne önerirsiniz? SSD almayı düşünüyorum, kaç GB yeterli olur? RAM olarak 8 GB mi yoksa 16 GB mi almalıyım? Bütçe dostu bir sistem istiyorum. Şimdiden teşekkürler.