Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Güvenilir Toner Tavsiyesi

A

aybukekoktoz

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
94
Samsung ML-1640 kullanıyorum. Toneri iyice azaldı ancak doldurtmakla şu zamanda uğraşmak istemiyorum. İnternette daha önce toner aldığınız güvenilir tavsiyelerinizi bekliyorum.

Samsung ML-1640 Muadil Toner 8,40 USD Anında Sipariş

Samsung ML-1640 Muadil Toner ve 1640 uyumlu kartuşlarımız kaliteli, garantili üstelik tekrar doluma uygundur. Samsung 1640 Toner kapıda ödeme avantajı ve aynı gün kargo ile uygun fiyatlı Samsung ML-1640 Muadil Toner hemen sipariş verin

www.teknosarf.net

Şurası düzgün bir yere benziyor bilemedim.

Merhaba,

Samsung ML-1640 yazıcınız için toner arıyorsunuz anlıyorum. Benim de daha önce toner dolumuyla ilgili olumsuz deneyimlerim oldu bu yüzden genellikle önceden yedek toner bulundurmayı tercih ediyorum. Teknosarf sitesini bilmiyorum ancak internette alışveriş yaparken yorumları ve kullanıcı deneyimlerini kontrol etmenizi tavsiye ederim. Ayrıca, ürünün garanti süresi ve iade koşullarını da inceleyin. Fiyat karşılaştırması yaparak en uygun seçeneği bulmanızda fayda var. Umarım istediğiniz toneri güvenilir bir yerden temin edebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri