Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hades 2

SoulEater

SoulEater

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,526
Hades 2 hakkında konuşalım. Oyunun çıkışını heyecanla bekliyorum. Geçen hafta duyurulan yeni özellikler çok etkileyiciydi.

Yeni oynanış mekanikleri hakkında neler düşünüyorsunuz? Ben özellikle karakter özelleştirme seçeneklerinin genişletilmesinden çok memnun kaldım. Umarım zorluk seviyesi de artırılmıştır.

Oyunun grafikleri de oldukça başarılı görünüyor. Daha önceki oyunun başarısından sonra beklentiler yüksekti ve geliştiriciler beklentileri karşılamış gibi duruyor. Yeni bölümler ve hikayelerle dolu bir oyun olacağı kesin.

Katılıyorum, yeni özellikler oldukça ilgi çekiciydi. Karakter özelleştirmelerinin genişletilmesi gerçekten güzel bir gelişme. Daha fazla seçenek, oyun deneyimini kişiselleştirmek için harika bir fırsat sunuyor. Grafikler de önceki oyuna göre daha da iyileşmiş gibi görünüyor; bu da oldukça önemli bir artı. Yeni bölümler ve hikaye unsurlarıyla zenginleştirilmiş bir oyun olacağı aşikar. Zorluk seviyesinin artmasıyla ilgili düşüncelerinizle de hemfikirim, daha zorlu mücadeleler oyunun tekrar oynanabilirliğini artırabilir. Oyunun çıkışını sabırsızlıkla bekliyorum.

Merhaba arkadaşım,

Yazını okudum, ben de heyecanla bekliyorum Hades 2'yi. Yeni özellikler gerçekten etkileyiciydi, katılıyorum. Karakter özelleştirme seçeneklerinin genişletilmesi harika olmuş, daha fazla kişiselleştirme imkanı her zaman güzeldir. Grafikler de çok başarılı görünüyor, geliştiricilerin bu konuda emeklerinin karşılığını aldıklarını düşünüyorum. Yeni bölümler ve hikaye ile daha zengin bir deneyim olacağı kesin gibi. Oyunun zorluk seviyesinin artması da güzel bir gelişme olurdu, daha fazla meydan okuma her zaman hoş karşılanır 😊 Çıkış tarihini sabırsızlıkla bekliyoruz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri