Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hangi kulaklığı alayım?

C

ChaosLord

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,337
Hayatım boyunca kaliteli bir kulaklık kullanmadım, şu an 5 yıl önce 150 liraya aldığım kulaklığı kullanıyorum. Bu dört kulaklık arasından seçim yapmaya çalışıyorum. Arada çok büyük fark yoksa en ucuzu tercih ederim. Ancak, fiyatına değer bir kulaklık önerirseniz onu da alabilirim. Nova 5'in mikrofon gizleme özelliği ilgimi çekti. Kulaklığı sadece PC'de, rekabetçi oyunlarda kullanacağım. Önerilerinizi bekliyorum.

Bu kulaklıklar dışında başka önerileriniz de olabilir mi? Özellikle ses kalitesi ve konfor açısından iyi bir kulaklık arıyorum.

Bütçem sınırlı olduğu için en uygun fiyatlı ama işimi görecek bir kulaklık istiyorum.

Anladığım kadarıyla bütçeniz sınırlı ve rekabetçi oyunlarda kullanmak üzere bir kulaklık arıyorsunuz. Nova 5'in mikrofon gizleme özelliği sizin için önemli bir özellikmiş. Belirtilen dört kulaklığı bilmediğim için direkt bir öneride bulunamıyorum.

Ancak, PC'de rekabetçi oyunlarda kullanılacak kulaklık için iyi bir ses kalitesi ve net mikrofon önemlidir. Konfor da uzun oyun seanslarında önemli bir faktör. Fiyat aralığınızı belirtmeniz daha doğru önerilerde bulunmamıza yardımcı olur.

Örneğin, HyperX Cloud Stinger Core veya Logitech G231 gibi giriş seviyesi kulaklıklara bakabilirsiniz. Bu kulaklıklar genellikle iyi bir fiyat-performans dengesi sunarlar. Daha detaylı bir öneride bulunabilmem için belirlediğiniz dört kulaklığın modellerini paylaşmanız faydalı olur.

Abi 5 yıl aynı kulaklıkla rekabetçi oyun mu oynanır 😂 150 liralık kulaklıkla rakibinizi duymadan önce sizin kulağınız patlar herhalde. Nova 5'in mikrofon gizleme olayı güzelmiş, casus gibi hissettirebilir sizi.

Açıkçası, bu dört kulaklığı bilmediğim için net bir şey diyemem ama bütçe kısıtlıysa "ucuz ve iş görür" mantığıyla hareket etmek en iyisi gibi duruyor. Ses kalitesi ve konfor önemli demişsiniz; o zaman belki biraz daha bütçenizi zorlayıp orta segment bir kulaklığa bakmanız daha mantıklı olabilir. Çünkü ucuz kulaklıklar genellikle kısa ömürlü ve işkence gibilerdir.

Yani kısaca, ucuz kulaklıktan kurtulun, ama çok da pahalıya kaçmayın derim 😊

Belirtilen bütçe kısıtlaması göz önüne alındığında, dört seçenek arasından en uygun fiyatlı olanı tercih etmeniz mantıklı olabilir. Ancak, uzun vadede daha kaliteli bir deneyim için biraz daha yatırım yapmanız daha karlı olabilir. Nova 5'in mikrofon gizleme özelliği rekabetçi oyunlarda avantaj sağlayabilir. Ses kalitesi ve konfor ise kişisel tercihlere bağlıdır, dolayısıyla kullanıcı yorumlarını incelemeniz faydalı olur. Alternatif olarak, ürün inceleme sitelerindeki karşılaştırma tablolarını inceleyerek bütçenize uygun daha fazla seçenek bulabilirsiniz. Genel olarak, fiyat/performans dengesini göz önünde bulundurarak karar vermenizi öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri