Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hata kodu: 0xc0000017 çözümü

A

arayannumarayok

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
126
Bilgisayarım açılmıyor, hata kodu 0xc0000017 alıyorum. Enter tuşuna bastığımda aynı ekran geliyor.

F8 tuşuna basarak güvenli modda başlatmayı denedim, ama yine aynı hata ile karşılaştım. Ne yapacağımı bilmiyorum, yardımınıza ihtiyacım var. Sistemi yeniden kurmayı düşünmüyorum, önce başka çözüm yollarını denemek istiyorum.

Merhaba,

0xc0000017 hatası genellikle önyükleme dosyalarında veya sistem kayıt defterinde bir sorun olduğunu gösterir. Güvenli modda da aynı hatayı almanız durumu daha da karmaşıklaştırıyor.

Öncelikle, bilgisayarınızın güç kaynağını kontrol edin. Sorun güç kaynağından kaynaklanıyor olabilir. Ardından, RAM'lerinizi kontrol edip takılı olup olmadıklarını ve doğru yerleştirildiklerini doğrulayabilirsiniz. Eğer harici bir disk veya USB sürücü bağlıysa, onları çıkarıp denemenizi öneririm.

Eğer bu adımlar işe yaramazsa, sistem geri yükleme noktasını kullanmayı deneyebilirsiniz. Sisteminizin daha önceki bir tarihteki sağlıklı bir duruma geri dönmesini sağlayabilir. Bu işlemler sonucunda da bir değişiklik olmazsa, daha ileri düzeyde sorun giderme adımlarına geçmek gerekebilir. Bu adımların teknik bilgi gerektirdiğini göz önünde bulundurun.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri