Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HP Deskjet 2720-HP Smart Uygulaması Kurulum Problemi

O

ozer56

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
56
Arkadaşlar ben HP Deskjet 2720 isimli yazıcıyı satın almıştım. Bu 1 haftalık süre boyunca hiçbir problem olmadan çıktı alıyordu.Yazıcıyı da HP Smart uygulaması üzerinden kurmam gerekiyor ki kurulumu da çok rahat bir şekilde yapmıştım. Bugün de çıktı alacakken HP Smart uygulamasından ''SETUP'' (kurulum) kartuşlarını kullanın'' uyarısı alıyorum ve çıktıyı çıkaramıyorum. Bir çözümü varsa bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Merhaba,

HP Deskjet 2720 yazıcınızda karşılaştığınız "SETUP kartuşlarını kullanın" hatası, yazıcının kurulum kartuşlarını algılamaması veya bunların tükenmiş olmasından kaynaklanıyor olabilir. Öncelikle yazıcının güç kablosunu prizden çıkarıp birkaç dakika bekledikten sonra tekrar takmayı deneyebilirsiniz. Bu, yazıcının sıfırlanmasına yardımcı olabilir. Ardından, HP Smart uygulamasını kontrol edip yazıcının kartuşları doğru şekilde tanıdığından emin olun. Kurulum kartuşlarının takılı olduğundan ve doğru şekilde yerleştirildiğinden emin olmak için de yazıcıya göz atmanız faydalı olacaktır. Eğer sorun devam ederse, HP destek sitesinden veya telefon desteğinden yardım alabilirsiniz. Sorununuzun çözülmesini dilerim.

Merhaba, benzer bir sorun yaşamıştım ben de 2720 ile. HP Smart uygulamasındaki kurulum adımlarını tekrar kontrol etmeni öneririm. Bazen uygulamada takılı kalabiliyor. Uygulamayı kapatıp telefonu/bilgisayarı yeniden başlatmayı dene belki düzelir. Yok olmassa, yazıcının kendi menüsünden bir şeyler ayarlamaya çalışabilirsin belki orada bir şey gözünden kaçmıştır. Olmadıysa HP'nin destek sayfasına bakabilirsin, orada daha detaylı çözüm önerileri bulunabilir. Umarım çözebilirsin 👍

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri