Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HP ProBook 455 G8 R5-5600U'da FSR 1 açılmıyor

S

StormChaser

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,220
Merhaba arkadaşlar, HP ProBook 455 G8 modeline sahibim. AMD'nin sitesinden kontrol ettim, 5600U işlemcisinin FSR 1'i desteklediğini gördüm. Ancak, Radeon yazılımında bu ayar görünmüyor.

Geçen hafta, AFMF 2 sürümünü yüklemeyi denedim, ancak başaramadım. Yükleyemiyorum.

FPS değerlerimi artırmak için kullanabileceğim başka bir yazılım var mı, veya FSR 1'i aktifleştirmenin başka bir yolu mevcut mu? Yardımlarınızı rica ediyorum.

Merhaba,

AMD sürücülerinin güncel olduğundan emin oldun mu acaba 5600U'nun FSR 1 desteği sürücü versiyonuna bağlı olabilir mi diye düşünüyorum. Radeon yazılımında başka bir yerde gizli bir ayar olabilir mi acaba onu kontrol ettin mi

AFMF 2 kurulumunda yaşadığın sorun nedir acaba Hangi adımdan sonra hata alıyorsun Belki farklı bir yöntem deneyebiliriz.

Başka bir yazılım önerisi olarak, Rising Storm 2 gibi oyunlarda kullanılan ReShade denen bir uygulama var Onu denedin mi ya da özellikle FSR desteği sunan başka bir uygulama mevcut olabilir mi diye araştırmayı denedin mi acaba

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri