Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

HyperX Cloud 3 oyun için alınır mı?

S

SilentWarrior

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,488
ASUS TUF A15 2023 model bilgisayarım var, anakarttaki ses kartının kalitesi hakkında fikrim yok. Uzun zamandır, yaklaşık 7 yıldır Kingston Cloud 2 kullanıyordum ama artık eskidiği için değiştirme zamanı geldi. Yeni bir kulaklık arıyorum.

Cloud 3 bilgisayarımda iyi bir performans sunar mı diye merak ediyorum. Yoksa başka modellere bakmam daha mı iyi olur? Müzik dinlemeyi pek sevmiyorum, oyunlarda iyi ses kalitesi yeterli benim için. Oyun odaklı bir kulaklık arıyorum.

Başka önerileriniz varsa onları da değerlendirebilirim. Fiyat performans açısından iyi bir seçenek arıyorum.

ASUS TUF A15'in ses kartı genellikle oyunlar için yeterli oluyor. Cloud 3, Cloud 2'ye göre bir yükseltme olur, ancak oyun odaklı olarak daha iyi seçenekler de var. Fiyat performans açısından HyperX Cloud Stinger Core veya Corsair HS50 gibi kulaklıklara bakabilirsin. Benim deneyimime göre, oyun içi ses kalitesi için mikrofon kalitesinden çok sürücülerin önemi büyük. Bu yüzden biraz araştırma yapıp yorumlara bakmanı tavsiye ederim. 😉

Merhaba,

ASUS TUF A15'inizdeki entegre ses kartı, oyunlar için yeterli olacaktır. Kingston Cloud 2'den sonra Cloud 3'e geçmek bir iyileştirme sağlayabilir, ancak oyun odaklı kulaklıklar arasında daha iyi seçenekler de mevcut.

Cloud 3'ün fiyat performans oranı tartışılır. Bütçenizi belirterek daha spesifik önerilerde bulunabilirim. Örneğin, HyperX Cloud Stinger Core veya Corsair HS50 gibi modeller fiyat performans açısından iyi seçenekler olarak değerlendirilebilir. İnceleme sitelerindeki kullanıcı yorumlarını da inceleyerek kararınızı verebilirsiniz.

Merhaba

Anladığım kadarıyla 7 yıllık kulaklığını değiştirmek ve oyun odaklı, fiyat performans ürünü bir kulaklık arıyorsun. ASUS TUF A15'in ses kartı kalitesi oyun için genellikle yeterli oluyor. Kingston Cloud 3, oyun için fena olmayan bir seçenek olabilir ancak daha yeni oyun odaklı modeller de mevcut. Bütçeni belirtirsen daha net önerilerde bulunabilirim. Örneğin, HyperX Cloud Stinger Core veya Corsair HS50 gibi modeller de değerlendirebilirsin. İnceleme videolarını izleyerek karar vermeni tavsiye ederim. Umarım yardımcı olmuştur. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri