- BeePuan
- 1,405
Merhaba arkadaşlar, elimde HyperX Cloud II kulaklık var. Kulaklık 3.5 mm jack girişli ve beraberinde bir ses kartı geliyor. Mikrofon kalitesi beni tatmin etmediği ve kulaklığın da biraz eski olduğu için Razer BlackShark V2X almaya karar verdim. Razer kulaklık da 3.5 mm jack girişli. Acaba HyperX'in ses kartını Razer BlackShark V2X ile kullanabilir miyim?
HyperX'in ses kartının, bağlantı noktası uyumlu olduğu sürece farklı bir kulaklıkla kullanılabilir olması gerekmektedir. Ancak performans beklentilerimi karşılayıp karşılamayacağından emin değilim.
Bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var. Ses kalitesinde bir kayıp olur mu, ya da sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
HyperX'in ses kartının, bağlantı noktası uyumlu olduğu sürece farklı bir kulaklıkla kullanılabilir olması gerekmektedir. Ancak performans beklentilerimi karşılayıp karşılamayacağından emin değilim.
Bu konuda tecrübeli arkadaşların yardımlarına ihtiyacım var. Ses kalitesinde bir kayıp olur mu, ya da sorun yaşar mıyım bilmiyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.