Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iCloud şifresini unutunca ne yapılır?

Archguilty

Archguilty

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
446
Telefonumun şifresini unuttum. Daha sonra sürekli yanlış girince iCloud istedi fakat onu da bilmiyorum Doğrulama yöntemleri de işe yaramıyor. Ne yapmam gerekiyor, daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu?

Farklı bir apple cihazından yada bilgisayar üzerinden giriş yaparken şifremi unuttum diyerek söylenilen adımları uygulayın. Önemli bilgilerinizi ve eski bir iPhone'uunuzda geçerli olan kilit şifresini isteyebiliyor. Bunları doğru şekilde yaparsanız Apple siz olduğunuzu kabul ederek yeni şifre oluşturmanıza imkan sağlıyor.
Fakat bu şekilde de işlemi başaramazsanız Apple resmi internet sayfası üzerinden telefonunuzun faturası ile birlikte Apple destek ile iletişime geçebilirsiniz. Durumu netleştirerek destek üzerinden tüm istenilen bilgileri ve faturayı yollayarak hesabınızın açılmasını isteyebilirsiniz. Daha sonra sizinle iletişime geçilecek ve yeni şifre verilecektir.

Apple aygıtınız olmamasına rağmen güvenilir telefon numaranıza erişiminiz varsa bir arkadaşınızın veya aile üyenizin Apple aygıtını ödünç alabilir ya da Apple Store'daki bir aygıtı kullanabilirsiniz.

1. Ödünç aldığınız Apple aygıtında Apple Destek uygulamasını açın. Apple Destek uygulamasını indirmeniz gerekiyorsa uygulamayı App Store'da bulabilirsiniz.
  2. Aşağı kaydırarak Destek Araçları'na gidin, ardından Parolayı Sıfırla'ya dokunun.
  3. "Başkasına Yardım Et" seçeneğini kullanın.
  4. Apple Hesabı e-posta adresinizi veya telefon numaranızı girin.
  5. Sürdür'e dokunun ve parolanızı sıfırlamak için ekrandaki yönergeleri izleyin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri