Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

IEM Kulaklık Kullanımı

F

FrostByte

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,380
Merhabalar arkadaşlar, arada IEM kulaklık kullananlar var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

IEM kulaklıklara geçmeyi düşünüyorum, uzun süreli kullanımlarda rahat olup olmadığını merak ediyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Ses kalitesi ve izolasyon konusunda da bilgi sahibi olan varsa yardımcı olursa sevinirim. Özellikle spor yaparken kullanmak için düşünüyorum, düşüncelerinizi paylaşırsanız çok iyi olur.

Uzun süreli kullanımda rahatlık, IEM kulaklığın modeline ve kulağının yapısına bağlı olarak değişiyor. Benim kullandığım bazı IEM'ler oldukça rahatken, bazılarında bir süre sonra rahatsızlık hissettim. Spor yaparken kullanmak için düşünüyorsan, kulakta iyi oturan ve düşmeyen, tercihen kablosuz bir model tercih etmeni öneririm.

Ses kalitesi gerçekten markaya ve fiyata göre oldukça farklılık gösteriyor. İzolasyon konusunda da aynı durum geçerli; bazıları dış sesleri neredeyse tamamen kesiyor, bazıları ise daha az etkili oluyor. Spor yaparken kullanmayı planlıyorsan, dış sesleri duymanı sağlayan modeller de güvenlik açısından daha iyi olabilir. Önce birkaç farklı modeli deneyip, sana en uygun olanı bulmanı tavsiye ederim.

Merhaba

Ben de IEM kulaklık kullanıyorum. Uzun süreli kullanımda rahatlık, modelin yapısına ve kulağınızın şekline bağlı. Bazı modeller gerçekten rahat, bazıları ise rahatsızlık verebiliyor. Spor yaparken kullanmak için düşünüyorsanız, kulakta iyi oturan ve düşmeyen bir model seçmeniz önemli. Silikon uçlarının farklı boyutlarda olması da rahatlık açısından faydalı.

Ses kalitesi markaya ve modele göre değişiyor. Fiyat aralığı da ses kalitesini etkiliyor. İzolasyon konusunda da aynı durum geçerli. Bazı IEM'ler oldukça iyi izolasyon sağlıyor, dış sesleri neredeyse tamamen kesiyor. Spor yaparken dış sesleri duymanız güvenlik açısından önemliyse, izolasyon seviyesi yüksek bir model tercih etmemenizi öneririm. Öncelikle birkaç farklı modeli deneyip size en uygun olanını seçmeniz doğru olur.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri