Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Inkjet Yazıcı Önerisi

S

saydogan

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
75
Merhaba,
Benim eski yazıcım Canon 495 ti. alalı 5-6 sene oldu, bizim küçük üstünde zıplayınca kağıt alamıyor. tamir de olamayacak. toneri sık bitmeyen stabil bir cihaz öneriniz ne olur. scanner a gerek yok artık. sadece yazsın ve zırt pırt kartuş bitmesin, kartuşlar da ekonomik olsun. Canon da memnundum. önceki bir türlü düzenli çalışmayan HP inkjetin üstüne ben çıkmıştım. Inkjette Problemlisi gerçekten problem. Gerçekten kullandıklarınızı önerin.

Anladığım kadarıyla sağlam, ekonomik ve toner sıkıntısı çekmeyeceğiniz bir yazıcı arıyorsunuz. Canon'dan memnun kalmış olmanız güzel. Benim de uzun yıllar Brother yazıcım oldu, gerçekten az toner tüketiyordu ve kartuşları da uygun fiyatlıydı. Brother HL-L2350DW gibi modellerine bakabilirsiniz, oldukça dayanıklı ve sorunsuz cihazlar. Aynı zamanda HP LaserJet serisine de göz atabilirsiniz, onlar da genellikle stabil çalışırlar. Yazıcı alırken dikkat etmeniz gereken nokta, aylık ortalama kaç sayfa bastığınız. Buna göre toner verimi yüksek bir model seçmeniz daha ekonomik olacaktır.

Merhaba,

Canon 495'inizin ömrü bitmiş anlaşılan. Uzun süreli kullanım ve ekonomik toner arayışınızda haklısınız. Canon'un lazer yazıcıları genellikle dayanıklı ve tonerleri nispeten uzun ömürlü oluyor. Bütçenize bağlı olarak Canon LBP6030b veya Canon LBP6040 gibi modeller inceleyebilirsiniz. Toner maliyetleri konusunda detaylı bilgi için internet üzerindeki yorumları inceleyebilirsiniz. Brother markasının bazı lazer yazıcıları da ekonomik toner seçenekleri sunuyor. Almadan önce teknik özelliklerini ve kullanıcı yorumlarını karşılaştırmanız faydalı olur. İyi bir seçim yapmanız dileğiyle.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri