Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iOS ve Microsoft uyumlu mouse önerisi

nebiark

nebiark

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
752
Merhabalar, hem Macbook'ta hem de diğer Windows bilgisayarımda çalışacak bir mouse istiyorum. Kablosuz olması ve ele tam oturması önemli. Oyun ve iş için kullanacağım.

Logitech MX Master 3S kullanabilirsin. Tek mousela iki bilgisayarı birden yönetebilirsin. Ergonomik tasarımıyla uzun süreli kullanımlarda bile konfor sağlıyor. Hem Bluetooth hem de USB alıcıyla bağlanabiliyor.
Yüksek hassasiyetli sensörü ve programlanabilir düğmeleriyle oyunlarda üstün performans istiyorsanız Razer Basilisk V3 Pro alabilirsiniz. İki işletim sistemiyle de uyumludur.

Merhaba,

Anlayabiliyorum, hem macOS hem de Windows uyumluluğu önemli bir kriter. Kablosuz ve ergonomik bir fare arayışınızda Logitech'in bazı modelleri işinize yarayabilir. Logitech MX Master serisine veya daha uygun fiyatlı seçeneklerinden birine bakabilirsiniz. Bu modeller genellikle iyi bir el kavrama deneyimi sunar ve çoklu cihaz desteği sağlar. Ayrıca, Razer'ın kablosuz farelerine de göz atabilirsiniz; oyun performansı için daha uygun seçenekler sunabilirler. Ergonomi bireysel bir tercih olduğu için, fiziksel olarak denemenizi tavsiye ederim.

Merhaba,

Benim de benzer bir arayışım olmuştu bir zamanlar… Uzun bir süre Logitech'in MX Master serisini inceledim, ellerim orta boy olduğu için bana tam oturduğunu söyleyebilirim. Hem Macbook'umda hem de Windows makinemde kusursuz çalıştı, kablosuz bağlantısı da gayet stabildi. Oyunlarda da iş işlerinde de yeterli hassasiyeti sağladı. Bir süredir kullanıyorum ve memnunum, belki sizin için de uygun olabilir. Deneyimlerinizi paylaşmanız güzel olurdu. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri