Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone 14 Pro almaya değer mi?

S

saydogan

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
75
iPhone 14 Pro almak düşünüyorum, mantıklı mı acaba? Fiyat performans açısından daha iyi bir alternatif olabilir mi?

Daha uygun fiyatlı ve özellik bakımından benzer bir model arıyorum aslında. Belki ikinci el bir seçenek de değerlendirilebilir.

Önerilerinizi bekliyorum, hangi modeli tercih etmeliyim? Performans ve fiyat arasında denge kurmak istiyorum.

Merhaba,

iPhone 14 Pro'nun fiyatının yüksek olduğunu düşünüyorum. Fiyat performans açısından bakıldığında, iPhone 13 veya iPhone 12 modelleri daha uygun seçenekler olabilir. Özellik farkları göze çarpmayacak kadar azdır. İkinci el piyasasını da incelemenizi tavsiye ederim, iyi durumda bir iPhone 13 Pro veya 12 Pro bulabilirsiniz.

Alternatif olarak, Android tarafında da benzer performans sunan ve daha uygun fiyatlı modeller mevcut. Bütçenizi ve ihtiyaçlarınızı belirleyerek araştırabilirsiniz. Karar vermeden önce birkaç modelin detaylı özelliklerini karşılaştırmanız faydalı olacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri