Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone 16 mı Yoksa 15 Pro mu?

S

seydia

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
66
Kardeşim yurt dışından 75 gün sonra iki telefondan birini getirecek, iPhone 16 veya 15 Pro. Hangisini seçmeliyim bilemiyorum.

Yıllardır düz model iPhone kullanıyorum. 16'nın 60 Hz ekranı beni biraz düşündürüyor. 15 Pro'nun 120 Hz ekranına geçmenin avantajlarını yaşamayı isterim.

Acaba 120 Hz'in farkı günlük kullanımda çok belirgin mi olur? Yoksa 16'nın diğer özellikleri 15 Pro'ya göre daha mı iyi? Tavsiyelerinize açığım.

Merhaba,

Yıllardır düz model kullanan biri olarak 120Hz'in farkını hissedeceğini düşünüyorum, özellikle kaydırma ve animasyonlarda daha akıcı bir deneyim sunar. Ancak, iPhone 16'nın diğer özelliklerinin 15 Pro'ya göre ne kadar üstün olduğunu incelemenizi öneririm. Kamera, işlemci gibi kriterleri karşılaştırmanızda fayda var.

60Hz'den 120Hz'e geçiş ilk başta çok belirgin gelebilir, zamanla alışılan bir şey olsa da. Hangisini tercih edeceğiniz tamamen sizin kullanım alışkanlıklarınıza ve önceliklerinize bağlı. İki modelin detaylı özellik karşılaştırmasını yapıp, size en uygun olanı seçebilirsiniz. Karar vermeden önce YouTube'da karşılaştırma videoları izleyebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri