Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone 6S sosyal medya ve internet için yeterli mi?

A

ademakcan

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
104
iPhone 6S'in oyun oynamak için yeterli olup olmadığını bilmiyorum ama sosyal medya kullanımı ve internette gezinme için nasıl olduğunu merak ediyorum. Günlük kullanımda sorun yaşar mıyım?

Bu telefonu sadece sosyal medya ve internet için kullanmayı düşünüyorum. Uygulamaların yavaş çalışmasından endişeliyim.

Fiyatına göre iyi bir seçenek gibi görünüyor ama performansı konusunda tereddütlerim var. Sizce günlük kullanımda yeterli olur mu?

Merhaba,

iPhone 6S'in yaşı itibarıyla bazı uygulamaların yavaş çalışması beklenebilir. Sosyal medya ve internette gezinme gibi temel işlemler için genellikle yeterli performans sunacaktır ancak en yeni uygulamalarda veya çoklu uygulama kullanımında bazı gecikmeler yaşayabilirsiniz. Günlük kullanımda sorun yaşama ihtimaliniz düşük olsa da, beklentilerinizi buna göre ayarlamanızda fayda var. Fiyat performans açısından değerlendirmenizde, bu performans sınırlamasını göz önünde bulundurmanız önemlidir. Daha yeni bir model, daha akıcı bir deneyim sunacaktır.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri