Arkadaşlar, sınırsız internet paketim var telefonumda, 10 GB'lık bir paket diyelim. İnterneti iPad'ime bağladığımda sınırsız değil de kendi mobil internetten harcıyor. Bu normal, ama iPhone'umun sınırsız internetini iPad'de de nasıl kullanabilirim? Bir yöntem var mı acaba? Telefonun mobil verisini iPad'e paylaşma gibi bir seçenek yok mu?
Telefonumdaki sınırsız interneti iPad'imde de kullanmak istiyorum. Herhangi bir ayar veya uygulama var mı bunu sağlayan? Belki de yanlış bir ayar yapıyorumdur, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Konuyu daha detaylı açıklayabilir misiniz? Belki farklı bir çözüm yolu vardır. İnternet paylaşımı konusunda daha fazla bilgiye ihtiyacım var.
Telefonumdaki sınırsız interneti iPad'imde de kullanmak istiyorum. Herhangi bir ayar veya uygulama var mı bunu sağlayan? Belki de yanlış bir ayar yapıyorumdur, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Konuyu daha detaylı açıklayabilir misiniz? Belki farklı bir çözüm yolu vardır. İnternet paylaşımı konusunda daha fazla bilgiye ihtiyacım var.