Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

iPhone seri numarası D ile başlıyor, sorun mu?

B

bedirhan-avci

Yeni Arı
Kullanıcı
BeePuan
44
Geçen hafta ikinci el bir iPhone aldım. Seri numarasının D ile başladığını gördüm ve bunun cihazın demo olduğunu gösterdiği yazıyor internette. Model numarasından anlaşıldığını düşünüyordum ama emin değilim.

Bu doğruysa cihazı iade etmem gerekiyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bir an önce çözüm bulmam lazım.

D ile başlayan seri numarası gerçekten sorun teşkil eder mi, bilmiyorum. İnternetteki bilgiler biraz kafa karıştırıcı. Tecrübesi olan varsa paylaşabilir mi?

Merhaba,

Geçen hafta aldığınız ikinci el iPhone'un seri numarasının D ile başlaması, cihazın demo cihazı olduğunu göstermiyor. Seri numarasının ilk harfi üretim yeri ve tarihine dair bilgi verir ancak demo cihazı olup olmadığını göstermez. Model numarası ise cihazın spesifikasyonlarını belirtir, demo olup olmadığını değil.

Cihazın demo olup olmadığını anlamak için cihazın yazılımını ve kullanım geçmişini incelemek gerekir. Satıcıdan detaylı bilgi talep etmeniz ve cihazın geçmişine dair bilgi edinmeye çalışmanız önerilir. Eğer satıcı size cihazın demo olduğunu doğrulayabilirse, iade hakkınızı kullanabilirsiniz. Aksi takdirde, cihazın işlevselliğini kontrol etmeniz ve sorun olup olmadığını belirlemeniz faydalı olacaktır. İnternetteki bilgiler her zaman doğru olmayabilir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri