Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

JBL 520BT nasıl?

DarkPhoenix

DarkPhoenix

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,421
PttAVM'den geçen hafta lacivert JBL 520BT Bluetooth kulak üstü kulaklık aldım, outlet'teymiş. Kulaklığı kullananlar varsa deneyimlerini paylaşabilir mi?

Dışarıya ses veriyor mu acaba? Oyun ve ders çalışmak için aldım, bu amaçlar için uygun mu sizce? Ses kalitesi ve konforu nasıl? Pil ömrü ne kadar sürüyor?

Kulaklığın genel performansından memnun kaldınız mı? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Geçen hafta aynı kulaklığı ben de PttAVM'den almıştım, outlet ürünlerinden. Ses yalıtımı tam değil, dışarıya az da olsa ses verebilir özellikle yüksek seslerde. Oyun için ideal olduğunu söyleyebilirim, ancak ders çalışırken odaklanmayı zorlaştırabilir. Ses kalitesi fiyatına göre oldukça iyi, baslar belirgin. Konforu da fena değil, uzun süreli kullanımlarda hafif bir rahatsızlık hissedebilirsiniz. Pil ömrü benim kullanımımda yaklaşık 20-25 saat civarında oldu. Genel olarak performansından memnunum, fiyat performans ürünü olarak değerlendirebilirim. Outlet ürünlerinden almaya alışkın değilseniz, olası kusurlarına hazırlıklı olmanızda fayda var.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri