Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

JBL 560BT sağ taraftan garip ses

C

CyberSamurai

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,301
JBL 560BT kulaklığımın sağ tarafından rahatsız edici bir ses geliyor. Cızırtı değil, ama benzer bir rahatsızlık verici ses. Bu durum beni oldukça rahatsız ediyor.

Yardımcı olabilecek öneriler bekliyorum. Kulaklığı yaklaşık 8 aydır kullanıyorum ve daha önce böyle bir sorun yaşamamıştım.

Sorunun yazılımsal mı yoksa donanımsal mı olduğunu bilmiyorum. Bu yüzden çözüm önerilerine açığım.

Merhaba,

JBL 560BT kulaklığınızda yaşadığınız sorundan dolayı üzgünüm. Sekiz aylık kullanım süresi göz önüne alındığında, bu durum beklenmedik.

Öncelikle kulaklığın eşleştirildiği cihazı değiştirmeyi deneyebilirsiniz. Sorun devam ederse, farklı bir ses kaynağıyla (örneğin, bilgisayar, telefon) denemeniz faydalı olabilir. Bu, sorunun kaynağını belirlemenize yardımcı olabilir.

Eğer sorun yazılımsal ise, kulaklığın fabrika ayarlarına döndürülmesi işe yarayabilir. Eğer donanımsal ise, maalesef garanti kapsamı veya teknik servisten destek almanız gerekebilir. Kullanım kılavuzunda sorun giderme adımları bulunabilir. Bu adımları kontrol etmenizi öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri