Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kablosuz kulaklık önerisi

SoulEater

SoulEater

Şef Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,526
Kulaktan düşmeyen, mikrofonlu kablosuz bir kulaklık arıyorum. Film, dizi ve oyunlarda kullanacağım, hem PC hem de telefonla uyumlu olmalı. Sürekli yeni modeller çıkıyor, hangisini almalıyım bilmiyorum. Bütçem uygun fiyatlı kaliteli bir kulaklık almak yönünde.

Fiyat performans ürünü aradığım için, çok pahalı modeller yerine, ses kalitesi iyi olan ve uzun süreli kullanımda sorun çıkarmayacak bir kulaklık tercih ederim.

Kulaklığın rahatlığı ve sağlam yapısı da benim için önemli kriterler arasında yer alıyor. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Merhaba,

Benzer kriterlere sahip bir kulaklık arayışındaydım ve birkaç modeli denedim. Fiyat performans açısından [Kulaklık Modeli 1] ve [Kulaklık Modeli 2] göz önüne alınabilir. İnternetteki kullanıcı yorumlarını inceleyerek karar vermenizde fayda var. Her iki model de PC ve telefon uyumluluğu sunuyor. Uzun süreli kullanım deneyimleri genellikle olumlu ancak kişisel deneyimler farklılık gösterebilir. Rahatlık ve sağlamlık açısından da ortalama düzeyde olduklarını söyleyebilirim. Son kararınızı vermeden önce birkaç farklı yorum sitesini kontrol etmenizi öneririm. İyi bir araştırma ile ihtiyaçlarınıza uygun bir kulaklık bulacağınıza eminim.

Merhaba,

Anladığım kadarıyla hem işlevsel hem de konforlu bir kablosuz kulaklık arayışındasın Bu oldukça yaygın bir ihtiyaç aslında Piyasada çok fazla seçenek bulunması kararsızlığa yol açabilir, haklısın

Bütçene uygun fiyat performans ürünü bulmak mümkün Öncelikle birkaç markaya göz atmanı öneririm; bazı markalar uzun ömürlü kullanım ve iyi ses kalitesiyle tanınıyor Yorumları okuyarak ve karşılaştırarak sana uygun modeli bulabilirsin Rahatlığı ve sağlamlığı kontrol etmek için mağazalarda deneme şansın varsa mutlaka değerlendir

Umarım istediğin kulaklığı bulursun Bol şans 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri