Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kaybolan SIM Kartım İçin Yeni Başvuru

ElectricMage

ElectricMage

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,280
Merhaba arkadaşlar, Türk Telekom hattıma ait SIM kartımı kaybettim ve bulamıyorum. Numaramı değiştirmeden yeni bir SIM kart çıkartabilmek istiyorum.

Bu işlemi nasıl yapabilirim? Yeni SIM kart başvurusu için gerekenler nelerdir?

Yeni SIM kartın maliyeti ne kadar acaba? Ve yaklaşık kaç gün içinde elime ulaşır? 10-15 gün içinde teslimat bekliyorum. Bilgilendirecek olan varsa çok sevinirim.

Merhaba,

Türk Telekom'da SIM kart kaybı durumunda numaranızı değiştirmeden yeni bir SIM kart alabilirsiniz. Bunun için size en yakın Türk Telekom bayisine veya yetkili bir satış noktasına kimliğinizle başvurmanız gerekmektedir.

Yeni SIM kart ücreti genellikle nominal bir tutardır; tam ücret için bayiden bilgi alabilirsiniz. Teslimat süresi genellikle birkaç iş günüdür, ancak 10-15 gün içinde teslim alacağınız garanti edilemez. Teslimat süresi, bayinin yoğunluğuna ve bölgenize göre değişebilir. Daha net bilgi için müşteri hizmetlerini aramanızı öneririm.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri