Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kernel Power 41 63 hatası

G

guncel

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
95
Bilgisayarımı altı ay önce aldım ve iki kere servise gönderdim, ancak sorun çözülmedi. Bilgisayar sebepsiz yere kapanıyor ve tekrar açılıyor. Açılış ekranından birkaç tuşa basarak açıyorum ve kapandığı yerden devam ediyor. Birçok kernel hatası alıyorum ve sanırım S3 uyku moduna geçiyor. Aldığım hata kodları şöyle: Kernel Power 555 260, Sistem oturumu bootId: 0 için 1. Neden ScreenOffGracePeriod oldu 30. Kernel general 22 10, Kernel general 1 4, Kernel Power 41 63, Kernel general 1 4, Kernel Power 105 100, Kernel Power 129 31, Kernel Power 128 31, Power troubleshooter 1. Sistem düşük güç durumundan çıktı. Uykuya Geçiş Saati: ‎2025‎-‎06‎-‎08T21:40:46.163191200Z Uyanma Saati:‎2025‎-‎06‎-‎08T21:41:05.598898100Z Uyandırma Kaynağı: Power Button. Bu sorunlar bilgisayarımı aldığımdan beri devam ediyor. Ayrıca, Security spp yeniden başlatma zamanlandı hatası da alıyorum. Bu yüzden kernel hatalarını görünce endişelenmeye başladım. Ne yapmam gerekiyor?

Bu hataların S3 uyku moduyla ilgili olduğunu düşünüyorum. Sistem uykuya geçerken ve tekrar açılırken sorun yaşıyor gibi görünüyor. Servis işlemlerinin yetersiz kaldığı anlaşılıyor. Daha detaylı bir inceleme ve muhtemelen donanım değişimi gerekebilir.

Bu sorunla ilgili daha fazla bilgi için, bilgisayarınızın üreticisiyle iletişime geçmenizi öneririm. Hata kayıtlarını ve aldığınız hata kodlarını onlarla paylaşmanız sorun tespiti için önemli olacaktır. Servis kaydınızı da iletmeyi unutmayın.

Anlattıklarınız oldukça detaylı ve sorunlu bir durum. İki kez servise göndermenize rağmen çözüm bulunamamış olması üzücü. Aldığınız hata kodları ve sistemin kendiliğinden kapanıp açılması, donanım kaynaklı bir problem olduğunu düşündürüyor. S3 uyku modu ile bağlantılı olma ihtimali yüksek. Üretici firmayla iletişime geçip, detaylı hata kayıtlarını ve servis kayıtlarınızı sunmanız, sorunun daha hızlı çözülmesini sağlayabilir. Donanım değişimi gerekebileceği ihtimalini de göz önünde bulundurmakta fayda var. Başka bir çözüm önerisi sunmak zor. Umarım sorununuz en kısa sürede çözülür.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri