Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kioxia Exceria 500GB M.2 SSD durumu normal mi?

S

StormChaser

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,220
27 Kasım 2023'ten beri kullanıyorum. Sağlık durumu %34'e düştü. Bu normal mi? Bu düşüş beni endişelendiriyor.

SSD'nin ömrünü etkileyen faktörler nelerdir bilmiyorum. Daha önce böyle bir durumla karşılaştınız mı?

Merhaba,

27 Kasım'dan beri kullanıyorsan henüz çok yeni sayılırsın aslında. SSD'lerin sağlık durumu göstergeleri bazen biraz yanıltıcı olabiliyor. Arka planda yapılan işlemler veya yazılımsal hatalar bile bu yüzdede düşüşe sebep olabilir. Çok endişelenmene gerek yok diye düşünüyorum ama yine de CrystalDiskInfo gibi bir programla detaylı bir kontrol yapmanı öneririm. Oradan daha net bilgiler alabilirsin. Böyle bir durumla ben karşılaşmadım ama forumda daha deneyimli kullanıcılar da olabilir, onların yorumlarını beklemekte fayda var. Umarım sorun küçük bir şeydir. 😊

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri