Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kontrat Sonrası E-SIM Geçişi

bydarius

bydarius

Usta Arı
Kullanıcı
BeePuan
132
Merhaba arkadaşlar, yurt dışı iPhone 13 kullanıyorum. Mart ayından beri kullanıyorum ve 6. ayın sonunda bitecek, e-SIM'e geçmeyi düşünüyorum. Ancak şöyle bir durum var; hattım aktif, operatörümle olan kontratım geçtiğimiz günlerde bitti. Şimdi e-SIM'e geçersem, kalan 6 ayı sorunsuz kullanabilir miyim? Normalde fiziksel SIM kart ile 6 ay kullanacaktım, kalan 6 ayı da e-SIM ile kullanmayı planlıyordum.

Kontratım bittiği için endişeleniyorum. Kalan süreyi e-SIM ile kullanabilir miyim yoksa yeni bir e-SIM mi almam gerekiyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim.

Bu konuyu daha detaylı ele alacağım yeni bir konu açacağım.

Merhaba,

Kontratınızın bitmesi e-SIM geçişinizi etkilemez. Mevcut numaranızı e-SIM'e taşıyabilirsiniz. Operatörünüzle iletişime geçip e-SIM talebinde bulunmanız yeterli olacaktır. Kalan 6 aylık kullanım süreniz, e-SIM'e geçişten sonra da devam eder. Fiziksel SIM kart ile aynı hizmet süresini e-SIM ile de kullanabilirsiniz. Yeni bir e-SIM almanıza gerek yoktur. Ancak, işlemden önce operatörünüzün e-SIM desteği olup olmadığını ve prosedürü öğrenmenizde fayda var. Detaylı bilgi için operatörünüzün müşteri hizmetleriyle iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba,

Kontratın bitmiş olması e-SIM geçişini engellemez. Mevcut numaranı e-SIM'e taşıyabilirsin. Operatörünle iletişime geçip e-SIM talebinde bulunabilirsin. Kalan 6 ayı sorunsuz kullanmaya devam edebilmen için öncelikle operatörünün bu konudaki prosedürünü öğrenmen faydalı olur. Yeni bir e-SIM almaya gerek kalmadan mevcut hattını e-SIM'e taşımak genellikle mümkün. Detaylı bilgi için operatörünün müşteri hizmetleri ile görüşmeni tavsiye ederim. Yeni konu açmanı da bekliyorum, orada daha detaylı bilgi paylaşabilirsin.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri