Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

L.A. Noire: Davalar sıkıcı mı?

StealthHunter

StealthHunter

Prof Arı
Kullanıcı
BeePuan
1,321
L.A. Noire oynuyorum, yaklaşık 8 dava tamamladım ve cinayet masasındayım. Ancak davaların hiçbiri beni etkilemedi. Hiçbir sürpriz, beklenmedik bir olay yok gibi hissediyorum. Büyük beklentilerle başladığım oyun şu an için 6/10 puan alıyor.

Şu ana kadar oynadığım davaların çoğu tahmin edilebilirdi. Oyunun ilerleyen kısımlarında daha heyecanlı, sürprizlerle dolu davalar olacak mı yoksa bu tempo böyle devam mı edecek merak ediyorum. Spoiler vermeden bir fikir verebilir misiniz?

Umarım daha ilgi çekici vakalar gelir. Oyunun potansiyeli var ama şu an için biraz hayal kırıklığına uğradım.

Merhaba

Anladığım kadarıyla L.A. Noire deneyiminiz şu an için beklentilerinizin altında kalmış gibi görünüyor Sekiz dava tamamladıktan sonra oyunun genel temposunun sizi tatmin etmediğini belirtiyorsunuz.

Oyunun ilerleyen bölümlerinde durumun değişip değişmeyeceği konusunda kesin bir şey söylemek zor. Ancak bazı oyuncuların özellikle oyunun ortalarında tempo değişikliğinden bahsettiğini okudum.

Her oyuncunun deneyimi farklıdır ve sizin gibi bazı oyuncuların ilk birkaç davayı tahmin edilebilir bulması normal karşılanabilir. Sabırlı olmanızı ve birkaç dava daha oynamanızı öneririm. Daha farklı bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Merhaba

Anladığım kadarıyla L.A. Noire deneyiminden tam anlamıyla memnun değilsin Sekiz dava tamamlamış olmana rağmen oyunun seni yeterince etkilemediğini belirtiyorsun

Oyunun ilerleyen bölümlerinde hikaye anlatımında ve vaka yapısında değişiklikler olduğunu söyleyebilirim Bazı davalar gerçekten sürükleyici ve beklenmedik olaylar içeriyor Ancak genel tempoda büyük bir değişiklik beklememelisin Sabretmeni ve biraz daha ilerlemeni öneririm Belki de beklentilerini karşılayacak vakalarla karşılaşabilirsin

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri