Lian Li Galahad II LCD AiO soğutucumu kullanıyorum ve daha önce sorunsuz çalışıyordu. L-connect 3 yazılımını silip yeniden yüklediğimden beri LCD ekranı görmüyor ve çalışmıyor. En son sürüm olan v2.0.28 L-connect 3 yazılımını kullanıyorum. USB Type-C kablosunu AiO'dan çıkarıp taktım; tık sesi duyuldu, yani düzgün takılı. Bilgisayar kabloyu algılıyor fakat yazılım LCD'yi algılayamıyor.
Anakart BIOS'unu ve yonga seti sürücülerini en son sürümlere güncelledim. Yazılım, görseldeki gibi en son sürüm ve yeni bir güncelleme yok.
LCD aygıtı, Aygıt Yöneticisi'ndeki evrensel seri veri yolu aygıtlarında görünmüyor. Son olarak, güç kapatıp tekrar kabloladım ama bir sonuç alamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Anakart BIOS'unu ve yonga seti sürücülerini en son sürümlere güncelledim. Yazılım, görseldeki gibi en son sürüm ve yeni bir güncelleme yok.
LCD aygıtı, Aygıt Yöneticisi'ndeki evrensel seri veri yolu aygıtlarında görünmüyor. Son olarak, güç kapatıp tekrar kabloladım ama bir sonuç alamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.