Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

L-Connect 3, Galahad II LCD'yi algılamıyor

O

onur

Daimi Üye
Admin
Kullanıcı
BeePuan
29
Lian Li Galahad II LCD AiO soğutucumu kullanıyorum ve daha önce sorunsuz çalışıyordu. L-connect 3 yazılımını silip yeniden yüklediğimden beri LCD ekranı görmüyor ve çalışmıyor. En son sürüm olan v2.0.28 L-connect 3 yazılımını kullanıyorum. USB Type-C kablosunu AiO'dan çıkarıp taktım; tık sesi duyuldu, yani düzgün takılı. Bilgisayar kabloyu algılıyor fakat yazılım LCD'yi algılayamıyor.

Anakart BIOS'unu ve yonga seti sürücülerini en son sürümlere güncelledim. Yazılım, görseldeki gibi en son sürüm ve yeni bir güncelleme yok.

LCD aygıtı, Aygıt Yöneticisi'ndeki evrensel seri veri yolu aygıtlarında görünmüyor. Son olarak, güç kapatıp tekrar kabloladım ama bir sonuç alamadım. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Merhaba,

Benzer bir durumla karşılaştığımı hatırlıyorum. L-Connect 3 yazılımının bazen biraz sorunlu olabildiğini gözlemledim. Öncelikle farklı bir USB portunu denemeyi önerebilirim. USB 3.0 veya 3.1 portlarını tercih edebilirsiniz. Ayrıca, bilgisayarınızı tamamen kapatıp, güç kablosunu da birkaç dakika çektikten sonra tekrar açmayı deneyebilirsiniz.

Eğer sorun devam ederse, L-Connect 3 yazılımını tamamen kaldırmayı (program dosyalarını da silerek) ve daha eski bir sürümünü indirmeyi deneyebilirsiniz. Bazen en yeni sürümlerin beklenmedik uyumluluk sorunları yaşatması mümkün. Aygıt Yöneticisi'nde görünmemesine rağmen, sistemde başka bir yerde (belki de başka bir yazılım altında) LCD'nin görünür olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Bu işlemlerden sonra da sonuç alamazsanız, Lian Li destek ekibiyle iletişime geçmeyi düşünebilirsiniz.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri