Neler yeni

Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

LCW Şapka İadesi Nasıl Oluyor?

1

1demetlale

Tecrübeli Arı
Kullanıcı
BeePuan
51
LC Waikiki'den bir şapka aldım geçen hafta. Rengi çok hoşuma gitmişti ama eve gelince dolabımda benzer bir şapka olduğunu fark ettim. Hediye gelmişti, unutmuşum tamamen. Şimdi bu LCW'den aldığım şapkayı iade etmek istiyorum. Fişi duruyor, etiketi de üzerinde. İnternetten baktım ama tam anlamadım iade koşullarını. Mağazaya mı gitmem gerekiyor, online iade de yapabiliyor muyum? Acaba iade süresi kaç gün? Kullanan, iade eden varsa yardımcı olabilir mi? Bir de kredi kartına mı iade yapılıyor, yoksa hediye çeki mi veriyorlar? Şimdiden teşekkürler. Umarım iade alırlar yoksa boşuna para vermiş olacağım.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

Zevkini yansıtan rengi seç

Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

Geri