- BeePuan
- 61
Arkadaşlar merhaba, yeni bir laptop almayı düşünüyorum. Bütçem kısıtlı ve Lenovo Ideapad 1 modelini 5848 TL'ye gördüm. Fiyatı uygun geldi ama performansı nasıldır bilemiyorum. Ofis işleri, internette gezinme ve film izleme gibi temel kullanım için yeterli olur mu? Oyun oynamayı düşünmüyorum, sadece günlük işlerimi halletsin yeter.
Bu fiyata daha iyi bir alternatif var mı? Marka takıntım yok, önemli olan işimi görmesi. Lenovo Ideapad 1'in ekran kalitesi nasıl? Klavyede yazmak rahat mı? Şarjı ne kadar gidiyor? Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Bu laptop alınır mı sizce? Veya muadili hangi modellere bakmalıyım? Biraz kararsız kaldım, önerilerinizi bekliyorum.
Bu fiyata daha iyi bir alternatif var mı? Marka takıntım yok, önemli olan işimi görmesi. Lenovo Ideapad 1'in ekran kalitesi nasıl? Klavyede yazmak rahat mı? Şarjı ne kadar gidiyor? Kullanan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi? Bu laptop alınır mı sizce? Veya muadili hangi modellere bakmalıyım? Biraz kararsız kaldım, önerilerinizi bekliyorum.